Go Girl Dergisinden Hilary Duff'a Bir Sayfa Verilmiş..İki Resimli
pek net diil o yüzden ben yazıyorum.. o yüzden karmalarınızı ihmal etmeyin
- Code: Select all
MELEK SESLİ HİLARY
Geçtiğimiz Aylarda Çıkan "Dignity" Albümüyle ile Kulaklarımızın Pasını Silen Hilary'nin Sesini Çok Yakında Yine Duyacağız! Kasım Ayında Gösterime Girecek Olan Animasyon Filmi "FoodFight!" ı Seslendirmelerinde Yer Alan Güzel Yıldız Tüm Yoğunluğuna Rağmen Bizi Kırmadı Ve Minik Sohbetimize Konuk Oldu!
ALBÜM VE FİLM ÇALIŞMALARI DERKEN , OLDUKÇA YOĞUN BİR YIL GEÇİRDİN. BU DÖNEMDE YAŞADIĞIN EN HEYECAN VERİCİ ŞEY NEYDİ?
Beni en heyecanlandıran şey , son albümüm "Dignity" oldu. Benim için ayrı bir önemi var , çünkü son yıllarda yaşadığım pek çok şeyden izler taşıyor. 20 yaşında olmak da çok heyecan verici!
BİZ GG OKUYUCULARIYLA BİR SIRRINI PAYLAŞMANI İSTESEK?
Topuklu ayakkabı giymediğimde , boyum yalnızca 1.60 m. Her zaman uzun olmayı istemişimdir.
BAŞROLLERİNİ BİRLİKTE OYNADIĞINIZ "MATERİAL GİRLS" ARDINDAN "FOODFİGHT!" I SESLENDİRMELERİNDE DE HAYLİE İLE ÇALIŞMIŞSINIZ.. ABLANLA ÇALIŞMAK NASIL BİR DUYGU?
Ablam , aynı zamanda en iyi arkadaşım ve onunla çalışmak çok güzeldi. Çılgınlar gibi eğlendik , bol bol güldük ve herzamankinden daha yakındık. Harikaydı!
SENİN İZİNDEN GİTMEK İSTEYEN HAYRANLARINA NE ÖNERİRSİN?
Kendilerini sevsinler ve kendilerine karşı dürüst olsunlar. Kimsenin onlara kim olması gerektiğini söylemelerine izin vermesinler.
SON OLARAK , FIRSAT BULDUĞUNDA RAHATLAMAK İÇİN NE YAPARSIN?
Yemek pişirmeyi , kitap okumayı ve uzun uzun banyo keyfi yapmayı çok severim. Arkadaşlarımla ve ailemle zaman geçirmeyi çok severim.
Oh Be! Sonunda bitti o kadar uğraştım.. ;) :ok: :ask:

saol cnm...yazdığın için... 
haKettiySem +KarMa..